| Погледај предходну тему :: Погледај следећу тему |
| Дали Вам се допада песма и спот _ |
| да |
|
60% |
[ 9 ] |
| не |
|
40% |
[ 6 ] |
|
| Укупно гласова : 15 |
|
| Аутор |
Порука |
КордобА Почетник

Придружио: 01 Јул 2010 Поруке: 11 Локација: Нови Сад
|
Послао: Чет Јул 01, 2010 3:07 pm Наслов: група ВОЖД-Пробај да ме не волиш |
|
|
Песма посвећена свим припадницима специјалних јединица полиције Србије, настрадалим у одбрани Отаџбине !!!
Ваша "група ВОЖД" _________________ +++ само вас посматрам +++ |
|
| Назад на врх |
|
 |
spartak Ветеран

Придружио: 31 Дец 2003 Поруке: 1852 Локација: Beograd
|
Послао: Чет Јул 01, 2010 3:50 pm Наслов: |
|
|
А јој тужног риповања Бијелог Дугмета.
Поштовање палима, и живима! Не свиђа ми се. _________________ Банке? То је лажљива багра која ради за крадљиву гамад - и то ради само када их нагазиш. |
|
| Назад на врх |
|
 |
КордобА Почетник

|
Послао: Чет Јул 01, 2010 4:13 pm Наслов: |
|
|
| spartak :: | А јој тужног риповања Бијелог Дугмета.
Поштовање палима, и живима! Не свиђа ми се. |
Како год ти назвао певање и на који год начин поредио са Бијелим Дугметом, то ја сматрам комплиментом...
Хвала... И на искрености
Аутор _________________ +++ само вас посматрам +++ |
|
| Назад на врх |
|
 |
Cara Ветеран

Придружио: 19 Окт 2004 Поруке: 1361 Локација: RS
|
Послао: Чет Јул 01, 2010 6:54 pm Наслов: |
|
|
Meni nije losa. Spot je dobar. _________________ ДОГОДИНЕ У ПEЋИ! |
|
| Назад на врх |
|
 |
dijasporac Ветеран

Придружио: 09 Апр 2003 Поруке: 1450
|
Послао: Чет Јул 01, 2010 7:14 pm Наслов: |
|
|
Добра је песма и спот. Не видим ништа слично ни мелодијски ни текстуално са белим дугметом. Штета што је упућена само полицајцима, а не свим српским ратницима. _________________ I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
Homer Simpson |
|
| Назад на врх |
|
 |
njemen Посланик

Придружио: 05 Јан 2003 Поруке: 3064 Локација: Београд
|
Послао: Чет Јул 01, 2010 7:17 pm Наслов: |
|
|
Штета је што нема више песама погинулим током ратова 1991-99. И заједничких, и појединачних. _________________ Када Србин хоће да се покаже демократом он се поистовети са својим непријатељима - Стеван Сремац |
|
| Назад на врх |
|
 |
spartak Ветеран

|
Послао: Чет Јул 01, 2010 7:52 pm Наслов: |
|
|
То стоји. Да нам није народних песама не би знали ни за старе ни за битке. И ове треба опевати и осликати. Барем паралелним путем да се пренесе нараштајима, кад их већ званична историја брише. _________________ Банке? То је лажљива багра која ради за крадљиву гамад - и то ради само када их нагазиш. |
|
| Назад на врх |
|
 |
Ратник Ветеран
Придружио: 25 Сеп 2005 Поруке: 1218
|
Послао: Чет Јул 01, 2010 11:56 pm Наслов: |
|
|
Не свиђа ми се, али то је ствар мог музичког укуса... а за иницијативу свака част. _________________ Догодине у Призрену!
"Не може Србин да погине, пријатељу. Србина можеш само да пошаљеш у Цара Лазара војску, у Рај. Но гину јеретици." о. Јоил |
|
| Назад на врх |
|
 |
VoiD Посланик

Придружио: 30 Дец 2002 Поруке: 4186
|
Послао: Пет Јул 02, 2010 8:02 am Наслов: |
|
|
| Потпуно жанровски промашено. |
|
| Назад на врх |
|
 |
Пејкан Ветеран

Придружио: 08 Феб 2007 Поруке: 683 Локација: Сварга
|
Послао: Пет Јул 02, 2010 12:28 pm Наслов: |
|
|
Сувише благо за мој укус. Подсећа ме на Сергеја ћетковића и ту браншу. Иначе, подржавам сваки акт сећања на погинуле и пале за отаџбину. _________________ अहमस्मि पुरुषायस्य |
|
| Назад на врх |
|
 |
КордобА Почетник

|
Послао: Пет Јул 02, 2010 1:17 pm Наслов: |
|
|
Свако Богу хвала има своје мишљење, али као и у свему никако да се оствари јединство...
Пословно, последње две године путујем по свету па видим колико су јединствени у сваком представљању народа, помену и сл.
Када међу нама самима нестане гордости, љубоморе и сујете, услишиће Драги Господ толике молитве па ће бити благостања...
Ја сам лично аутор свега што сте видели и посветио сам онима који су били поред мене а нису се вратили или су се вратили обогаљени...
На основу тога могу оно што створим (музика,текст,спот....) и да оправдам, јер не могу причати о стварима које не знам јер нисам био учесник истих...
Идеја ми је да се на овај начин не посматра борац-полицајац као "број", већ као душа која има своје корене, породицу, пријатеље...
Ово је време у којем траје борба "без оружја". Ја ту борбу видим, али не седим и причам "шта би било, кад би било..." Борим се на свој начин-песмом-спотом...
Можда је мој пут погрешан, али ајте браћо, уложите новац, време, "образ" па покажите како треба...
Ја ћу Вас искрено подржати _________________ +++ само вас посматрам +++ |
|
| Назад на врх |
|
 |
Пејкан Ветеран

Придружио: 08 Феб 2007 Поруке: 683 Локација: Сварга
|
Послао: Пет Јул 02, 2010 1:28 pm Наслов: |
|
|
Немој погрешно да нас схватиш. Мени лично се једино не свиђа музика и ту сам искрен, такву врсту музике никада не слушам код куће за свој ћар. Спот уопште не коментаришем, јер ме спот скоро никада и не занима.
Ал као што рекох, подржавам сваку акцију у том смеру - сећање на погинуле и слично. _________________ अहमस्मि पुरुषायस्य |
|
| Назад на врх |
|
 |
spartak Ветеран

|
Послао: Пет Јул 02, 2010 2:33 pm Наслов: |
|
|
Гусле, за пале борце. Гусле. _________________ Банке? То је лажљива багра која ради за крадљиву гамад - и то ради само када их нагазиш. |
|
| Назад на врх |
|
 |
njemen Посланик

Придружио: 05 Јан 2003 Поруке: 3064 Локација: Београд
|
Послао: Пет Јул 02, 2010 4:02 pm Наслов: |
|
|
Не може ни само гусле. Има доста песама на гуслама о протеклим ратовим и херојима. Нама треба нешто као Љубе. _________________ Када Србин хоће да се покаже демократом он се поистовети са својим непријатељима - Стеван Сремац |
|
| Назад на врх |
|
 |
КордобА Почетник

|
Послао: Пет Јул 02, 2010 4:08 pm Наслов: |
|
|
Другачије је овде све... Не може се копирати нешто што тамо подржава власт...
Овде се намеће и сами знате шта...
И ја сам за гусле али су друга времена, мора се прилагодити а не изгубити смисао...
_________________ +++ само вас посматрам +++ |
|
| Назад на врх |
|
 |
spartak Ветеран

|
Послао: Пет Јул 02, 2010 4:40 pm Наслов: |
|
|
Другачије је тачно, овде треба Ивица да аминује тоналитет, са Кали-брда-мегдана.
Може и без гусала о палим борцима, слажем се:
_________________ Банке? То је лажљива багра која ради за крадљиву гамад - и то ради само када их нагазиш. |
|
| Назад на врх |
|
 |
VoiD Посланик

Придружио: 30 Дец 2002 Поруке: 4186
|
Послао: Пет Јул 02, 2010 5:54 pm Наслов: |
|
|
Дође неко на форум, постави песму и упита "Свиђа ли вам се?". Неки рекоше "Па и не баш." На то им он одговори "Ја не седим и не причам као ви, већ радим. Ајте ви онда урадите боље."
Е свашта... |
|
| Назад на врх |
|
 |
КордобА Почетник

|
Послао: Пет Јул 02, 2010 9:42 pm Наслов: |
|
|
Па добро, извини ако се није смела поставити песма па после и рећи своје мишљење...
Баш је за чуђење. Обично се форуми праве за свој круг људи где ретко долазе непозвани... _________________ +++ само вас посматрам +++ |
|
| Назад на врх |
|
 |
Neba Посланик

Придружио: 08 Феб 2005 Поруке: 2160 Локација: Србија
|
Послао: Пет Јул 02, 2010 11:24 pm Наслов: |
|
|
Симпатична је песма... Идеја није лоша, а види се да је уложен и труд са жељом да буде урађен добар спот. Е сад, генерално гледано, неко слуша неку врсту музике, а другу не, тако да чак иако су речи песме добре или је спот занимљив или је сама основна идеја због које је, рецимо, све урађено за сваку похвалу - не може превише да ужива у песми, јер једноставно му та врста музике не лежи. Ја, генерално, врло слабо слушам домаћу забавну музику (типа Здравко Чолић и сл, или неке новије, још блеђе представнике, попут нпр. неких Амадеус бенда, Саше Ковачевића и др) и нисам претерано навикао на песме које спадају у тај музички правац, али ово није лоше и може да се слуша. _________________ "Ја знам да ништа не знам" - Сократ |
|
| Назад на врх |
|
 |
КордобА Почетник

|
Послао: Пет Јул 02, 2010 11:46 pm Наслов: |
|
|
Хвала! _________________ +++ само вас посматрам +++ |
|